Wigilia, Święta i Sylwester 2020/2021

Oferta pobytu "U Ziomka" w terminie od 23.12.2020 do 03.01.2020

CENNIK ZA PAKIET
Rodzaj oferty BOŻE NARODZENIE
2020 24.12.-28.12.2020
PAKIET 4 DNIOWY Z WIGILIĄ
SYLWESTER
2020 27.12.2020-02.01.2021
PAKIET 6 DNIOWY Z BALEM SYLWESTROWYM
SYLWESTER
2020 28.12.2020-02.01.2020
PAKIET 5 DNIOWY Z BALEM SYLWESTROWYM
Pokój 2 osobowy 760 zł/os 1210 zł/os 1050 zł/os
Pokój 3 osobowy 720 zł/os 1080 zł/os 930 zł/os
Pokój 4 osobowy i większy 680 zł/os 1020 zł/os 890 zł/os

Cennik pobytu w podanych terminach:

POKÓJ   21.12.2020- 27.12.2020 27.12.2020- 03.01.2021
2- osobowy 160 zł/osobę (260 zł/pokój) 180 zł/osobę (310 zł/pokój)
3- osobowy 150 zł/osobę (360 zł/pokój) 115 zł/osobę (390 zł/pokój)
4- osobowy i większy 140 zł/osobę (od 460 zł/pokój) 145 zł/osobę (od 480 zł/pokój)

Cena obejmuje pobyt dla 1 osoby przez dobę tj:

  1. nocleg
  2. śniadanie (w godzinach 8:00 – 10:00)
  3. obiadokolacja (w godzinach 16:00 – 18:00).

Cena dla dzieci - koszt ustalany jest indywidualnie. Wymagany jest pobyt co najmniej 3 dniowy, który rozpoczynamy obiadokolacją w dniu przyjazdu (za wyjątkiem dnia 24.12), a kończymy śniadaniem w dniu wyjazdu.

Dodatkowe atrakcje dla zainteresowanych:

  • kulig z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek kosztuje 140 zł za sanie (4 osoby).
  • Uroczysta Wieczerza Wigilijna z opłatkiem przy choince o godzinie 16:00. Menu podane jest poniżej. Cena 160,00 zł za osobę.
  • bal sylwestrowy odbędzie się w budynku „Sądelska 85b" od godzinie 21:00. Menu podane jest poniżej. Cena 220,00 zł za osobę.
  • możliwość wynajęcia sali na bal sylwestrowy dla grupy zorganizowanej.

MENU WIGILIJNE:

  • barszcz czerwony z uszkami
  • zupa grzybowa z łazankami
  • karp lub filet z dorsza smażony
  • grule,
  • kapusta z grochem,
  • surówka z kapusty
  • pierogi z kapustą i grzybami
  • pierogi z bobem
  • krokiety z kapustą i grzybami
  • kluski, hałuski z suszonymi śliwkami
  • kompot z suszonych owoców
  • ciasto
  • kawa, herbata

MENU SYLWESTROWE:

  • zimna płyta - wędliny, sałatka, sos tatarski, śledzie, oscypek, ogórek, papryka, grzybki, ciasto
  • 3 gorące posiłki:
    • danie główne (dwa rodzaje mięs + kluski hałuski + zestaw surówek)
    • placek po zbójnicku
    • strogonow
  • kawa, herbata,
  • napoje zimne,
  • alkohol we własnym zakresie.